Waarde van jouw huis verhogen met zonnepanelen (2024)

BISOL staat voor innovatieve en hoogwaardige zonnepanelen die efficiëntie, duurzaamheid en een modern ontwerp combineren. Deze panelen bieden een langdurige energieopbrengst en passen naadloos in elk huis of bedrijf. Innodura levert nu deze toonaangevende BISOL zonnepanelen voor een duurzame energietoekomst.


Voordelen BISOL zonnepanelen

  • Hoge energieopbrengst
  • Lange levensduur
  • Hoge kwaliteit
  • Esthetisch design


BISOL

BISOL is opgericht in 1989 door dr. Uroš Merc, een Sloveense ingenieur met een interesse in zonne-energie sinds de jaren 1970. Het bedrijf begon met een klein team van ingenieurs en technici. Dr. Merc leidde het bedrijf vanaf het begin en zette in eerste instantie de productie van zonnepanelen op voor de lokale markt.

In 2010 opende BISOL een gespecialiseerde productielocatie in Duitsland, gericht op de productie van hoogwaardige monokristallijne zonnepanelen. Deze stap was een belangrijke mijlpaal in de groei van BISOL en versterkte hun positie als fabrikant in duurzame energieopwekking.

Dr. Uroš Merc, nog steeds actief als CEO, blijft toegewijd aan de ontwikkeling van zonne-energie. Zijn voortdurende betrokkenheid benadrukt het geloof van BISOL in zonne-energie als de toekomst van energieproductie, wat de kern vormt van BISOL's voortdurende innovatie en vooruitstrevendheid op dit gebied. BISOL zonnepanelen worden verkocht in meer dan 50 landen over de hele wereld.


Waarom kiezen voor Bisol zonnepanelen

BISOL zonnepanelen bieden vele redenen om voor hun producten te kiezen. Het hoog rendement van deze panelen zorgt voor een optimale energieopbrengst. Dit resulteert in lagere energiekosten voor gebruikers. Met een levensduur van meer dan 25 jaar bieden BISOL zonnepanelen duurzaamheid en betrouwbaarheid gedurende vele jaren.

De panelen worden geproduceerd met goede materialen en volgens strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze een betrouwbare werking garanderen. Daarnaast is het moderne en esthetische design van de BISOL zonnepanelen zich door zijn veelzijdigheid, waardoor ze naadloos integreren in elke woning of omgeving.


Technologieën Bisol zonnepanelen

  • PERC-technologie van Bisol
  • Half-cut-technologie van Bisol
  • 10-busbar-technologie van Bisol
  • Dünnschicht-technologie van Bisol

Wat is de PERC-technologie van Bisol?

PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) is een geavanceerde technologie in zonnepanelen die de energieopbrengst verhoogt door de efficiëntie van lichtopname en elektronentransport te verbeteren. Het toepassen van een dunne laag op het achter oppervlak van de zonnecel minimaliseert elektronenverlies, waardoor deze zonnepanelen over het algemeen een hoger rendement behalen dan conventionele panelen.

Dit resulteert in een verbeterde energieproductie en lagere kosten per opgewekte kilowattuur.

Wat is de Half-cut-technologie van BISOL?

Half-cut-technologie is een innovatieve aanpak waarbij zonnecellen in tweeën worden gesplitst, wat resulteert in een verbeterd rendement van het zonnepaneel. Bisol past deze technologie toe in zijn monokristallijne zonnepanelen.

Door de zonnecellen te splitsen, wordt de weerstand verminderd, waardoor energieverliezen worden geminimaliseerd en de prestaties van het paneel worden verbeterd, vooral onder omstandigheden met verminderd licht of schaduw. Dit resulteert in een efficiëntere energieopwekking en verhoogt de algehele betrouwbaarheid van de zonnepanelen.

Wat is de 10-busbar-technologie van BISOL?

De 10-busbar-technologie maakt gebruik van 10 busbars in plaats van de traditionele 4 busbars die eerder werden gebruikt. Deze aanpak verbetert de efficiëntie van het zonnepaneel door de stroom te verdelen over meer busbars. Door dit ontwerp kunnen de elektrische stromen beter worden verdeeld, wat resulteert in verminderde weerstand en een efficiëntere elektrische geleiding binnen het zonnepaneel.

Deze technologische verbetering draagt bij aan een verhoogde betrouwbaarheid en prestaties van het zonnepaneel, resulterend in een potentieel hoger energieopwekkingsrendement.

Wat is de Dünnschicht-technologie van BISOL?

Dünnschicht-technologie, ook bekend als dunne filmtechnologie, omvat de productie van zonnepanelen met behulp van dunne lagen silicium of andere fotovoltaïsche materialen. Deze zonnepanelen zijn minder efficiënt in vergelijking met mono- en polykristallijne zonnepanelen, maar ze zijn over het algemeen goedkoper om te produceren.

BISOL biedt een beperkte selectie Dünnschicht-zonnepanelen aan. Hoewel ze minder efficiënt zijn in het omzetten van zonlicht in elektriciteit, kunnen Dünnschicht-zonnepanelen nog steeds een praktische keuze zijn voor bepaalde huishoudens of bedrijven, afhankelijk van de specifieke vereisten en budgetten.

Soorten Monokristalijne Bisol zonnepnelen

Monokristallijne zonnepanelen zijn gemaakt van monokristallijn silicium. Dit is de meest efficiënte type silicium dat voor zonnepanelen wordt gebruikt. Monokristallijne zonnepanelen hebben een rendement van 15% tot 20%.

  • Bisol Supreme monokristalijn van BISOL
  • Bisol Duplex monokristalijn van BISOL
  • Bisol Standard monokristalijn van BISOL

Bisol Supreme monokristallijn van BISOL

Dit is het meest efficiënte monokristallijne zonnepaneel van Bisol. Het heeft een rendement van 20% en een levensduur van meer dan 25 jaar.

Bisol Duplex monokristallijn van BISOL

Dit is een ander hoogwaardig monokristallijn zonnepaneel van Bisol. Het heeft een rendement van 18% en een levensduur van meer dan 25 jaar.

Bisol Standard monokristallijn van BISOL

Dit is een goede keuze voor woningen en bedrijven met een beperkt budget. Het heeft een rendement van 16% en een levensduur van meer dan 25 jaar.

Bisol biedt ook monokristallijne zonnepanelen in verschillende vermogensklassen aan. Dit betekent dat je het zonnepaneel kunt kiezen dat het beste bij jouw behoeften past.


Soorten Bisol zonnepanelen

  • Full Black BISOL zonnepanelen
  • Silver frame BISOL zonnepanelen

Full Black BISOL zonnepanelen

Deze zonnepanelen hebben een volledig zwarte esthetiek, zowel de cellen als het frame, waardoor ze een strak en uniform uiterlijk hebben dat goed past bij verschillende soorten architectuur.

Silver frame BISOL zonnepanelen

Deze zonnepanelen hebben een zilverkleurig frame rondom de zonnecellen. Deze panelen bieden een combinatie van functionaliteit en een traditioneel uiterlijk met de herkenbare zilveren omlijsting.

De twee verschillende soorten zonnepanelen van BISOL, Full Black en Zilveren frame, hebben elk hun unieke visuele uitstraling. Deze keuze kan afhangen van persoonlijke voorkeuren qua uiterlijk en stijl.

Type BISOL zonnepanelen

  • BISOL Supreme
  • BISOL Standard
  • BISOL Eco

BISOL Supreme

BISOL Supreme zonnepanelen zijn de meest efficiënte zonnepanelen van Bisol. Ze hebben een rendement van 20% en een levensduur van meer dan 25 jaar.

BISOL Standard

BISOL Standard zonnepanelen zijn een goede keuze voor woningen en bedrijven met een beperkt budget. Ze hebben een rendement van 16% en een levensduur van meer dan 25 jaar.

BISOL Eco

BISOL Eco zonnepanelen zijn een goede keuze voor woningen en bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame oplossing. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal en hebben een rendement van 14%.

BISOL zonnepanelen bij Innodura

Innodura biedt de BISOL zonnepanelen aan als een betrouwbare keuze voor zowel woningen als bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte energieopwekking. Met een hoge energieopbrengst, een lange levensduur en kwaliteit zijn BISOL zonnepanelen een uitstekende optie.

Als een leverancier van zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen, biedt Innodura BISOL zonnepanelen aan. Bij Innodura kun je niet alleen terecht voor de aanschaf van deze panelen, maar ook voor advies en installatie van BISOL zonnepanelen.

Voor meer informatie over BISOL zonnepanelen, neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers!

Waarde van jouw huis verhogen met zonnepanelen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5566

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.